Service Postcard Abonnementen

Eén van de makkelijkste manieren om je omzet te verhogen is door het inzetten van service-postcards. Deze herinneren je klanten eraan dat het weer tijd is voor hun periodieke servicebeurt.

Is een Service Postcard Campagne eenmaal opgezet, dan heb je er geen omkijken meer naar. Dit komt omdat we jouw systeem koppelen aan dat van The Postcard Guys. Hierdoor verloopt het genereren van de postcards, de druk en de verzending ervan, volledig geautomatiseerd. Wij zorgen ervoor dat je postcard dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden worden.

Vast bedrag per maand

Het grote voordeel aan een Service Postcard Abonnement is dat klanten als vanzelf blijven komen. Geen herinneringsmails of -telefoontjes meer. Geen misgelopen omzet meer van klanten die hun afspraak helemaal vergeten. En dat allemaal voor minder dan de prijs van een postzegel! Nadat je met onze Design-, Marketing- en Copy Guys een postcard hebt ontwikkeld, betaal je voor onze diensten een vast bedrag per maand, afhankelijk van jouw wensen.

Postcards zijn er in verschillende vormen en groottes. Je kan kiezen voor een enkelvoudige (standaard)postcard, of voor twee- of drieluiken. Daarnaast zijn ze op verschillende manieren te personaliseren. Zo kan je met gepersonaliseerde afbeeldingen – bijvoorbeeld – ‘Servicebeurt Fietsenzaak’ bij een bepaalde datum op een afbeelding van een agenda laten plaatsen. Ook bieden The Postcard Guys prachtige gepersonaliseerde routekaarten. Deze geven (in 2D of 3D) de route weer van het huis van de ontvanger naar jouw zaak – elke klant krijgt dus een eigen, unieke route.

Bespaar tijd en moeite

Dit wordt gezien als een stukje service, maar vergroot ook de kans dat de klant daadwerkelijk komt. Uit onderzoek blijkt dat klanten de afstand vaak groter inschatten dan deze daadwerkelijk is. Zien ze op de kaart dat je fietsenzaak op slechts acht minuten lopen zit, in plaats van het kwartier dat zij in gedachten hadden, zullen ze sneller geneigd zijn te komen.

Een Service Postcard Abonnement is hét middel om tijd en moeite te besparen en je omzet te verhogen.

Zeg het met een postcard

We hoeven er niet omheen te draaien: bij elk bedrijf gaan weleens dingen fout. Een afspraak wordt vergeten, een bestelling komt te laat aan of er is een ongelukkige miscommunicatie. Op zulke momenten komt het erop aan: moffel je de gemaakte fouten weg onder een deken van verklaringen en smoesjes, of toon je karakter en zeg je ‘sorry’?

Het ware serviceniveau van een bedrijf komt niet naar voren wanneer het goed gaat, maar juist op momenten dat er zaken mislopen. Sorry zeggen kan dan veel goedmaken. En hoe zeg je beter sorry dan met een postcard?

Met een API kunnen The Postcard Guys contact leggen tussen ons systeem en het CRM-systeem van jouw bedrijf. We zien precies wanneer een bestelling later dan gepland wordt afgeleverd of als een afspraak door omstandigheden moet worden geplaatst. Wanneer dit soort momenten voorvallen, versturen The Postcard Guys automatisch een kaartje met een welgemeend sorry. Let maar eens op hoe klanten zo’n klein gebaar waarderen!

Service

Weten wat een Service Postcard campagne jou oplevert?

Wij bereken graag wat een Service Postcard Campagne voor u kan opleveren.

Onze Service Postcard Abonnementen (SPA):

SPA-50€ 49 per maand

tot 50 postcards p/mnd


1x per week verzonden


dashboard


persoonlijke ondersteuning


CRM integratie mogelijk


maandelijks opzegbaar

SPA-150€ 125 per maand

tot 150 postcards p/mnd


2x per week verzonden


dashboard


persoonlijke ondersteuning


CRM integratie mogelijk


maandelijks opzegbaar

SPA-300€ 225 per maand

tot 300 postcards p/mnd


2x per week verzonden


dashboard


persoonlijke ondersteuning


CRM integratie mogelijk


maandelijks opzegbaar

SPA-PROop aanvraag

Wat jij nodig hebt


2x per week verzonden


dashboard


persoonlijke ondersteuning


CRM integratie mogelijk


maandelijks opzegbaar