Calculator New Business

Bereken hier wat een New Business postcard campagne jou kan opleveren. Weten wat een New Business postcardcampagne precies inhoudt? Lees hier alles over New Business postcardcampagnes.

Kenmerken new business campagnes:

  • vanaf 3 mailingen per campagne
  • productie postcards
  • opmaak en copywriting postcards
  • verzending
E-mail berekening

Succesgarantie

Wanneer je kiest voor een New Business postcardcampagne van The Postcard Guys van minimaal 6 runs met opmaak en copywriting van The Postcard Guys, denken wij dat jouw campagne een zeer hoge slagingskans heeft. Daarom willen wij het risico van de vaste kosten van de campagne met je delen. Dit doen we door de totale kosten van de gehele campagne te delen op het aantal mailingen. Zo betaal je bij mailing van je campagne een klein deel van de vaste kosten voor het campagneplan, opmaak en de tekstschrijver. Wanneer je na drie mailingen van mening bent dat de campagne niet het gewenste resultaat oplevert, dan kan je vanaf dat moment stoppen. Je betaalt dan dus slecht de helft van deze vaste kosten.


Aan de bovenstaande calculator of genoemde gemiddelden en getallen kunnen geen rechten worden ontleend en dient slechts als een hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in mogelijke resultaten.