Campagnes

We bieden verschillende postcard campagnes aan. Campagnes die precies zijn toegespitst op een bepaald doel, product of dienst. Het is goed om vooraf te weten wat voor campagne het beste bij je past. The Postcard Guys helpen je graag bij het maken van een keuze. Neem dus gerust contact met ons op of neem vast een kijkje hieronder wat voor campagnes wij aanbieden.

New business

New Business Campagnes
Meteen nieuwe klanten

The Postcard Guys onderscheiden vier verschillende postcardcampagnes, die elk een ander doel dienen. De populairste zijn natuurlijk de New Business Campagnes, puur en alleen gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten. In de praktijk houden verkopers het na vier contactmomenten voor gezien, terwijl er negen tot twaalf contactmomenten nodig zijn om van een lead een klant te maken. De verkopers van The Postcard Guys passen door de brievenbus.


Actie aanbieding

Actie Campagnes
Knallen met kortingen of uitverkoop

Je kunt een advertentie plaatsen in een algemeen medium met een groot bereik. Maar effectiever is het om jouw doelgroep gericht en persoonlijk te benaderen. Dat kan met onze Actie Campagnes. Heb je een eenmalige actie? Uitverkoop? Of een evenement? Gepersonaliseerde postcards zetten jouw doelgroep aan tot actie. Wat te denken van een kaart die de route uitstippelt van de ontvanger naar jouw event of winkel? Of opvolging via Facebook? Persoonlijker wordt het niet.


Re-buy campagne

Re-buy Campagnes
Verkort de tijd tot de volgende aankoop

Matrassen, laptops, fietsen, koffiezetapparaten en banken hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn na een bepaalde periode aan vervanging toe. Wanneer je als verkoper de gemiddelde levensduur kent van jouw product, kan je door een gerichte Re-buy Campagne het verkoopmoment naar voren halen en de concurrentie voor zijn. Met een Re-buy Campagne worden al je klanten nét voordat ze gaan nadenken over vervanging direct weer op jouw pad gebracht.


Service

Service Postcard Abonnementen
Stuur herinnering voor servicebeurt

Een eenvoudige manier om je omzet te verhogen, is door het gebruiken van service-postcards. Dit zijn postcards die klanten eraan herinneren dat het weer tijd is voor een serviceafspraak. Op basis van jouw klantenbestand verzenden wij dagelijks, wekelijks of maandelijks postcards. Nadat onze systemen gekoppeld zijn, verloopt de druk en verzending geheel geautomatiseerd. Zo krijg je, zonder extra werk, voor een vast bedrag per maand klanten naar de zaak.