Schrijf je in voor de maandverzending!

Natuurlijk zou je het liefst zo af en toe een postcard naar je relaties sturen, want je voelt als ondernemer ook wel aan dat dit een stuk beter binnenkomt dan een email of advertentie. Maar postale direct mail, dat is duur en ingewikkeld. Toch?

Daarom kun je nu meedoen aan de maandzending van The Postcard Guys.
Geen gedoe en belachelijk goedkoop. Of je nou 100 of 100.000 postcards wil versturen.

Schrijf je nu in voor onze maandverzending

Wil je je business een ‘boost‘ geven door postcards te versturen?
Dan bieden we vanaf nu de makkelijkste en goedkoopste service om dat te doen.

The Postcard Guys Maandzending

Iedere maand versturen we voor met deze maandverzending voor heel veel klanten nog veel meer postcards. Door deze zendingen te combineren kunnen we de verzend- en productiekosten minimaliseren.

Deze maand postcards versturen, voor de prijs van 20 jaar geleden.

De laatste keer dat je voor (omgerekend) 35 eurocent een kaartje kon versturen was 1997. Maar The Postcard Guys maken dat nu weer mogelijk. En niet alleen het verzenden, we produceren je postcards ook nog eens voor die prijs.

Vaste kosten deelname:           € 35,- per keer
Totale kosten per postcard:     € 0,35 per kaart

Dit tarief geldt voor iedere oplage, of je nou 1, 100 of 100.000 postcards wilt versturen. Het enige wat je hoeft te doen is op tijd aanmelden, je ontwerp en adressenbestand opsturen en de rest regelen wij.

Waarom Postcards?

Terwijl je mailbox wordt volgepropt met nieuwsbrieven en je sommige websites niet eens meer normaal kunt bekijken door de reclame, komen wij plots door de brievenbus vallen met postcards. Waarom? Heel eenvoudig, omdat het werkt. Er is letterlijk geen andere marketingmethode waar zo goed op gereageerd wordt als op postcards.

E-mails swipe je weg, online-advertenties negeer of blokkeer je, zeker als je het bedrijf niet kent. En wanneer is de laatste keer dat je een advertentie in een blad, krant of bushokje hebt onthouden én er wat mee hebt gedaan?
Maar een postcard zie je altijd, al is het maar vluchtig. Je post kijk je altijd na en in tegenstelling tot post in een envelop of in sealfolie is bij een postcard de boodschap al overgekomen voordat je ‘m weg hebt kunnen gooien. En is er maar een klein beetje interesse, dan leg je ‘m op zijn minst weg om later nog eens te bekijken.

Marketeers en reclamebureaus hebben het vaak
over naamsbekendheid of het bereik van een medium.
Zelden hebben ze het over resultaat en je kunt vast wel raden waarom.
Met Postcards gaan je marketingeuro’s weer eens geld opleveren in plaats van geld kosten

Het Post-Digitale tijdperk

Terwijl de online advertenties van je concurrenten totaal genegeerd worden, haal jij met een postcardcampagne de ene na de andere klant binnen. Een postcard wordt altijd gezien, vaak gewaardeerd en blijft volgens onderzoek gemiddeld 3 weken op een bureau of keukentafel liggen. In die periode wordt de postcard gemiddeld wel 17 keer gelezen met als resultaat dat er tot wel 6x meer op wordt gereageerd.

Maar wij verkopen postcardcampagnes en geen zoete broodjes. De Postcard is geen wondermiddel. Het is de eerste stap, in je salesproces,  of eigenlijk zijn het de eerste 2 stappen, in het bekendste verkoopmodel dat er bestaat, namelijk Aandacht en Interesse van het AIDA-model. Het verlangen (Desire) en Actie worden pas behaald op je webshop, in je winkel of in gesprek met een verkoper. Is dat een probleem? kijk dan eens op de rest van deze site. Onze campagnes met landingspagina’s en digitale opvolging kunnen je helpen het heel AIDA model af te werken en kant en klare verkopen af te leveren.

Technische Specificaties

Als je een postcard van ons ontvangen hebt, weet je precies hoe prachtig ze eruit zien. Maar ben je hier op een andere manier terecht gekomen, dan zijn dit de technische specificaties van onze postcards:

Formaat: A5
Papier: Carta, Integra, gesatineerd gestr board – 265g/m2, 0,410 mm
Bedrukking: Digitaal tweezijdig full color
Veredeling: Eénzijdig glanslaminaat
Personalisatie: Op voor- en achterzijde mogelijk.

 

Maandzending Bezorgdatum aanmelden vóór:
April 27 april 2018 18 april 2018
Mei 25 mei 2018 16 mei 2018
Juni 29 juni 2018 20 juni 2018
Juli 27 juli 2018 18 juli 2018
Augustus 24 augustus 2018 15 augustus 2018
September 28 september 2018 19 september 2018
Oktober 26 oktober 2018 17 oktober 2018
November 30 november 2018 21 november 2018
December 21 december 2018 12 december 2018
Postcard maart

Schrijf je nu in voor onze maandverzending