Postcard Marketing werkt!

Sales en Marketing vormen in bijna ieder bedrijf een uitdaging. Of het nou heel goed gaat met je bedrijf of juist even wat minder. Je wilt altijd groeien, want dat is de aard van iedere ondernemer. Maar als ondernemer wil je niet de hele dag alleen maar met marketing en sales bezig zijn.

Gelukkig zijn er The Postcard Guys: Een unieke service in Nederland.

Samen met jou bedenken we een plan om verder te groeien met Postcard Marketing. Groeien in nieuwe klanten, extra omzet bij bestaande klanten, of bijvoorbeeld voor de werving van medewerkers. De uitvoering van dat plan, kun je gewoon aan ons overlaten.

Op deze pagina lees je hoe dat werkt en bereken zonder je data achter te hoeven laten of Postcard Marketing voor jou wel zin heeft. Heb je interesse, bestel dan ons sample-pakket, of maak direct een afspraak. 

Scoor 6x beter met postcards

Bestel nu een gratis samplepack

Waarschijnlijk wil je gewoon bezig zijn met je vak en niet de hele dag hoeven nadenken over je marketingcampagne. The Postcard Guys verzorgen daarom jouw campagne van ontwerp tot opvolging, zodat jij je weer bezig kunt houden met je vak en je niet druk hoeft te maken over het opzetten, onderhouden en managen van je marketing.

Waarom Postcards?

Terwijl je mailbox wordt volgepropt met nieuwsbrieven en je sommige websites niet eens meer normaal kunt bekijken door de reclame, komen wij plots door de brievenbus vallen met postcards. Waarom? Heel eenvoudig, omdat het werkt. Er is letterlijk geen andere marketingmethode waar zo goed op gereageerd wordt als op postcards.

E-mails swipe je weg, online-advertenties negeer of blokkeer je, zeker als je het bedrijf niet kent. En wanneer is de laatste keer dat je een advertentie in een blad, krant of bushokje hebt onthouden én er wat mee hebt gedaan?
Maar een postcard zie je altijd, ookal is het maar vluchtig. Je post kijk je altijd na en in tegenstelling tot post in een envelop of in sealfolie is bij een postcard de boodschap al overgekomen voordat je ‘m weg hebt kunnen gooien. En is er maar een klein beetje interesse, dan leg je ‘m op zijn minst weg om later nog eens te bekijken.

Maar Postcards zijn geen wondermiddel. Om nieuwe klanten te werven is herhaling echt noodzakelijk. Veel verkopers en ondernemers geven het op na één mailing die niet meteen bakken met geld oplevert. Terwijl de ontvanger pas warm begint te lopen voor je verhaal als ze het een paar keer hebben gehoord of gelezen. Onze Postcards zijn verkopers die gewoon door de brievenbus komen en net zo vaak als nodig is om je boodschap over te brengen.

Marketeers en reclamebureaus hebben het vaak
over naamsbekendheid of het bereik van een medium.
Zelden hebben ze het over resultaat en je kunt vast wel raden waarom.

Wij maken campagnes die niet alleen gericht zijn op het resultaat, maar dit resultaat vervolgens ook volledig meetbaar maken. Kunnen we dan garanderen dat je campagne heel veel geld op gaat leveren? Nee, dat kunnen we niet. Wel kunnen we je garanderen dat we samen met jou gaan testen wat voor jou werkt, de resultaten analyseren en daardoor steeds betere resultaten zullen halen. En voor de hele campagne geldt: Wij het werk en de kennis, maar jij hebt de eindregie.

Het Post-Digitale tijdperk

Terwijl de online advertenties van je concurrenten totaal genegeerd worden, haal jij met een postcardcampagne de ene na de andere klant binnen. Een postcard wordt altijd gezien, vaak gewaardeerd en blijft volgens gemiddeld 3 weken op een bureau of keukentafel liggen. In die periode wordt de postcard gemiddeld wel 17 keer gelezen met als resultaat dat er tot wel 6x meer op wordt gereageerd.

Maar wij verkopen postcardcampagnes en geen zoete broodjes. De Postcard is geen wondermiddel. Het is de eerste stap, in je salesproces,  of eigenlijk zijn het de eerste 2 stappen, in het bekendste verkoopmodel dat er bestaat, namelijk Aandacht en Interesse van het AIDA-model. Het verlangen (Desire) en Actie worden pas behaald op een landingspagina, website of in je winkel.
Als je wilt ontwikkelen we de landingspagina ook voor je. zo sluit hij naadloos aan bij je campagne.
Ook de opvolging daarna kunnen we voor je verzorgen. Bijvoorbeeld met opvolg e-mails of op Google en Facebook. Online opvallen is misschien heel lastig, online herinneren werkt juist heel erg goed.

Wat zit er in je campagne-pakket?

Een New Business campagne van The Postcard Guys is dus niet zomaar een paar kaartje versturen. Wij regelen echt alles voor je. Dit is wat er allemaal in je campagne-pakket zit:

  1. Telefonisch of persoonlijk gesprek met een Postcard Guy waar we samen de wensen van je campagne bespreken
  2. The Postcard Guys maken daarna (samen met jou) een plan om het optimale resultaat uit je campagne te halen.
  3. Als het plan akkoord is, ontwerpen we alle postcards van je campagne, inclusief opmaak en copywriting (teksten).
  4. We produceren en verzending je postcards.
  5. En houden een oogje in het zeil zolang je campagne loopt, zodat we bij kunnen sturen als we denken dat het beter kan.

De kosten

Ik hoor je denken, “Wat moet dat wel niet kosten? Een campagne, met een plan ontwerpen en teksten en het drukken en versturen van een stuk of 10 mailingen?”
Nou dat kunnen we je haarfijn vertellen, maar niet alleen de kosten ook wat het oplevert. Want zoals iedere ondernemer weet gaat het niet om de kosten, maar om wat het uiteindelijk oplevert. Beide kun je hier berekenen.

Je berekening bestaat uit 4 delen:

  1. Geef aan hoeveel postcards je wil versturen per mailing. en bedenk dat je beter een kleinere groep vaker kan aanschrijven dan een grote groep één keer.
  2. Kies de campagne kenmerken: Geef aan hoe vaak je een postcard wil versturen naar die groep (1 tot 12 keer) en wat voor extra’s je wilt.
  3. Geef je succesfactoren op, ofwel de response en de waarde van een nieuwe klant.
  4. Bekijk wat de kosten zijn en wat je campagne op kan leveren bij de door jou gekozen waardes.
E-mail berekening

Sample-Pack

We willen je graag wat voorbeelden laten zien, want we zijn namelijk ontzettend trots op onze campagnes. Daarom kun je hier een sample-pack aanvragen. Dat kan op 2 manieren: met of zonder een afspraak met een Postcard Guy.

Kies je voor opsturen, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk het sample-pack in huis hebt. Kies je voor een afspraak met een Postcard Guy, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Bestel nu een gratis samplepack

Succesgarantie

Wanneer je kiest voor een New Business postcardcampagne van The Postcard Guys van minimaal tien runs, een landingspagina, opmaak en copywriting van The Postcard Guys, denken wij dat jouw campagne een zeer hoge slagingskans heeft. Daarom willen wij het risico van de vaste kosten van de campagne met je delen. Dit doen we door de totale kosten van de gehele campagne te delen op het aantal mailingen. Zo betaal je bij mailing van je campagne een klein deel van de vaste kosten voor het campagneplan, de landingspagina, opmaak en de tekstschrijver. Wanneer je halverwege de campagne van mening bent dat de campagne niet het gewenste resultaat oplevert, dan kan je vanaf dat moment stoppen. Je betaalt dan dus slecht de helft van deze vaste kosten.


Aan de bovenstaande calculator of genoemde gemiddelden en getallen kunnen geen rechten worden ontleend en dient slechts als een hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in mogelijke resultaten.