Een postcardcampagne werkt!

Sales en Marketing vormen in bijna ieder bedrijf een uitdaging. Of het nou heel goed gaat met je bedrijf of juist even wat minder. Je wilt altijd groeien, want dat is de aard van iedere ondernemer. Maar als ondernemer niet de hele dag alleen maar met marketing en sales bezig zijn. Gelukkig zijn er The Postcard Guys. Samen met jou bedenken we een plan om verder te groeien met Postcard Marketing. Groeien in nieuwe klanten, extra omzet bij bestaande klanten, of bijvoorbeeld voor de werving van medewerkers. En vervolgens zorgen wij voor de uitvoering van ons plan. 

Scoor 6x beter met postcards

Bestel nu een gratis samplepack

Waarschijnlijk wil je gewoon bezig zijn met je vak en niet de hele dag hoeven nadenken over je marketingcampagne. The Postcard Guys verzorgen daarom jouw campagne van ontwerp tot opvolging, zodat jij je weer bezig kunt houden met je vak en je niet druk hoeft te maken over het opzetten, onderhouden en managen van je marketing.

Waarom Postcards?

Terwijl je mailbox wordt volgepropt met nieuwsbrieven en je sommige websites niet eens meer normaal kunt bekijken door de reclame, komen wij plots door de brievenbus vallen met postcards. Waarom? Heel eenvoudig, omdat het werkt. Er is letterlijk geen andere marketingmethode waar zo goed op gereageerd wordt als op postcards.

E-mails swipe je weg, online-advertenties negeer of blokkeer je, zeker als je het bedrijf niet kent. En wanneer is de laatste keer dat je een advertentie in een blad, krant of bushokje hebt onthouden én er wat mee hebt gedaan?
Maar een postcard zie je altijd, ookal is het maar vluchtig. Je post kijk je altijd na en in tegenstelling tot post in een envelop of in sealfolie is bij een postcard de boodschap al overgekomen voordat je ‘m weg hebt kunnen gooien. En is er maar een klein beetje interesse, dan leg je ‘m op zijn minst weg om later nog eens te bekijken.

Marketeers en reclamebureaus hebben het vaak
over naamsbekendheid of het bereik van een medium.
Zelden hebben ze het over resultaat en je kunt vast wel raden waarom.

Wij maken campagnes die niet alleen gericht zijn op het resultaat, maar dit resultaat vervolgens ook volledig meetbaar maken. Kunnen we dan garanderen dat je campagne heel veel geld op gaat leveren? Nee, dat kunnen we niet. Wel kunnen we je garanderen dat we samen met jou verschillende varianten zullen gaan testen, de resultaten analyseren en daardoor steeds betere resultaten zullen halen. En voor de hele campagne geldt: Wij het werk en de kennis, maar jij hebt de eindregie.

Het Post-Digitale tijdperk

Terwijl de online advertenties van je concurrenten totaal genegeerd worden, haal jij met een postcardcampagne de ene na de andere klant binnen. Een postcard wordt altijd gezien, vaak gewaardeerd en blijft volgens onderzoek van Royal Mail gemiddeld 3 weken op een bureau of keukentafel liggen. In die periode wordt de postcard gemiddeld wel 17 keer gelezen met als resultaat dat er tot wel 6x meer op wordt gereageerd.

Maar wij verkopen postcardcampagnes en geen zoete broodjes. De Postcard is geen wondermiddel. Het is de eerste stap, in je salesproces,  of eigenlijk zijn het de eerste 2 stappen, in het bekendste verkoopmodel dat er bestaat, namelijk Aandacht en Interesse van het AIDA-model. Het verlangen (Desire) en Actie worden pas behaald op een landingspagina (dit is een webpagina die speciaal voor een campagne gemaakt is) of in je winkel.
Omdat de landingspagina bij je campagne hoort, ontwikkelen we die ook voor je.
Ook de opvolging daarna kunnen we voor je verzorgen. Bijvoorbeeld met opvolg e-mails of op Google en Facebook. Online opvallen is misschien heel lastig, online herinneren werkt juist heel erg goed.

De kosten

Ik hoor je denken, “Wat moet dat wel niet kosten? Een campagne, met een plan, een landingspagina en een stuk of 10 mailingen?”
Dat is heel makkelijk, je kunt het hier berekenen. Maar zoals iedere ondernemer weet gaat het niet om de kosten, maar om wat het uiteindelijk oplevert. Beide kun je hier berekenen.

E-mail berekening

Sample-Pack

We willen je graag wat voorbeelden laten zien, want we zijn namelijk ontzettend trots op onze campagnes. Daarom kun je hier een sample-pack aanvragen. Dat kan op 2 manieren: met of zonder een afspraak met een Postcard Guy.

Kies je voor opsturen, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk het sample-pack in huis hebt. Kies je voor een afspraak met een Postcard Guy, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Bestel nu een gratis samplepack

Succesgarantie

Wanneer je kiest voor een New Business postcardcampagne van The Postcard Guys van minimaal tien runs, een landingspagina, opmaak en copywriting van The Postcard Guys, denken wij dat jouw campagne een zeer hoge slagingskans heeft. Daarom willen wij het risico van de vaste kosten van de campagne met je delen. Dit doen we door de totale kosten van de gehele campagne te delen op het aantal mailingen. Zo betaal je bij mailing van je campagne een klein deel van de vaste kosten voor het campagneplan, de landingspagina, opmaak en de tekstschrijver. Wanneer je halverwege de campagne van mening bent dat de campagne niet het gewenste resultaat oplevert, dan kan je vanaf dat moment stoppen. Je betaalt dan dus slecht de helft van deze vaste kosten.


Aan de bovenstaande calculator of genoemde gemiddelden en getallen kunnen geen rechten worden ontleend en dient slechts als een hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in mogelijke resultaten.