Over The Guys

The Postcard Guys hebben fantastisch werk. Wij leveren elke dag cadeautjes af. De ene keer een lading prachtige postcards, daarna weer een lading verse klanten. Met meetbare en structurele resultaten maken wij marketing weer leuk.

Zeg nou zelf: je moet wel héél dol zijn op postcards wil je jezelf ernaar vernoemen. Maar zo gek zijn wij dus wel op die dingen. En we brengen onze liefde voor papier graag over op jou. Heel ingewikkeld hoeven we dat niet te maken: zie online nog maar eens de aandacht te pakken en vast te houden. Advertenties worden weggeklikt, mails belanden in de spambox. Daarom noemen wij deze periode graag het post-digitale tijdperk: de combinatie van papier en online zorgt voor het beste resultaat.

Hoge respons

Om een postcard kan niemand heen. Die omzeilt elke filter en belandt rechtstreeks in de brievenbus van je klant. En wat zo leuk is: de ontvanger is er nog blij mee ook! Wie vindt het nou niet leuk om een kaartje te krijgen, helemaal als die expliciet aan jou is gericht? Wat de ontvanger nóg blijer maakt, is het aanbod in de postcard – daar zorgen onze Marketing Guys wel voor. Niet voor niets is de respons bij een doorlopende postcardcampagne vele malen hoger dan bij andere vormen van (direct)marketing.

Wij ontwerpen en wij versturen. Wij testen en wij meten. Wij herhalen en wij herhalen. Postcards verleden tijd? Alleen als je gelooft dat resultaten óók verleden tijd zijn. Wij koppelen de postcards aan online kanalen, zodat we een totale crossmediacampagne creëren die doet wat marketing zou moeten doen: het genereren van een structurele aanwas van leads. Dus schaf je budget voor traditionele marketing af, ga met The Postcard Guys om tafel en wij zorgen voor de cadeautjes.

Ons pand

The Postcard Guys

Jeroen Balke


Campagne guy

Elles Balke


Creative Girl